Vorige | Volgende | Alle verslagen

LevensloopBeste clubleden

Op 12 - 13 oktober moet reeds het volgende in jullie agenda staan: LEVENSLOOP AALTER !
24 uur in beweging tegen kanker, de 24 uur symboliseren het voordurende gevecht van patiŽnten en hun naasten tegen de ziekte.
JCA is als team reeds ingeschreven, het loopschema om elkaar gedurende 24 uur af te lossen is reeds opgemaakt. Nu zoeken we volop leden die willen meelopen, er moet immers telkens minstens 1 persoon per team op het parcours zijn. Inschrijvingen kunnen steeds doorgegeven worden aan Peter en mezelf. Geef hierbij ook door wanneer jullie willen lopen. De 24 uur lopen van zaterdag 16u tot zondag 16u, dit kan bv 1 uur aan een stuk zijn of een uurtje de zaterdag en een uurtje de zondag . De lopers die hier hun PR willen verbreken moet ik teleurstellen, het is GEEN competitie!
Peter is ook verantwoordelijk voor de boekhouding van de Levensloop, hij zal dus tijdens de 24 uren niet kunnen instaan voor de stand van de joggingclub. Aangezien ik graag een paar uur zou slapen zoek ik nog 1 of meerdere leden die een stukje de verantwoordelijkheid willen opnemen (vooral het loopschema opvolgen).
Het doel van Levensloop is om fondsen te werven ten voordele van de strijd tegen kanker. Het geld gaat integraal naar de missie van de Stichting tegen Kanker. De teller van JCA staat momenteel op 525 euro, de algemene teller op 30.457 euro! Op de jogging van 10 mei was er een stand om de Levensloop te promoten, ook verkochten we er kaarsenzakjes (dit met een opbrengst van 115 euro, waarvoor nogmaals dank!). Geen nood indien je dit gemist heb, ook op 30 juni (familiefeest) zullen jullie zowel de kaarsenzakjes als badges kunnen kopen.
Om onze teller de hoogte in te jagen zouden wij nog acties willen organiseren en hadden hiervoor graag jullie ideeŽn!
Wij hadden jullie dan ook graag uitgenodigd op een avond "brainstormen". Dit gaat door op maandag 24 juni '13 vanaf 20u in de bar van hotel Orchidee te Aalter.
Kunnen jullie niet aanwezig zijn maar hebben jullie wel ideeŽn dan kun je dit via mail laten weten aan Peter of mij.

p.wouters@hotmail.com
leendemeulenaere@hotmail.be

Bedankt op voorhand voor jullie inzet!

Peter en Leen

(www.levensloop.be/relays/aalter-2013)

Joggingclub Aalter VZW – Brouwerijstraat 27 bus 3B 9880 Aalter – info@jcaalter.be