Vorige | Volgende | Alle verslagen

Nieuwsbrief juniBeste leden,

vooreerst wil ik iedereen nog eens bedanken die meegeholpen hebben bij het goede verloop van onze '10 mijl van Aalter'. We hopen dat we bij onze volgende organisatie op 11 november terug op jullie een beroep kunnen doen.

Om te weten waar er de komende weken in onze regio joggings doorgaan kunnen jullie altijd een kijkje nemen op onze webside onder de link 'kalender'.

Jullie kunnen nog steeds inschrijven voor ons familiefeest van zondag 30 juni. Alle gegevens vinden jullie terug in onze vorige nieuwsbrief van de maand mei. Hebben jullie alsnog vragen aarzel dan niet om één van de bestuursleden te contacteren. Hou wel rekening met de uiterste inschrijfdatum: zondag 23 juni.

Voor de kleintjes wordt er een springkasteel voorzien en onder de volwassenen wordt er een ballonvaart voor 2 personen verloot.

Voor onze uitstap naar de marathon van Meerssen (Valkenburg), in het weekend van 7 en 8 september, zijn er nog 4 plaatsen vrij. Alle informatie staat in de nieuwsbrief van de maand april of kan je bekomen bij Kurt (sportbestuurder@jcaalter.be).

Andere datums om te onthouden zijn maandag 11 november (onze halve marathon Deinze-Aalter + herfstjogging) en zaterdag 7 december (aflossingsmarathon Terneuzen).

Wegens de zomervakantie zal er in de maanden juli en augustus geen nieuwsbrief verschijnen maar ik ben er zeker van dat we elkaar wel eens tegen het lijf zullen lopen op één of andere organisatie.

Alvast aan iedereen een zonnige vakantie gewenst namens het bestuur.

Jullie voorzitter

Wim

Joggingclub Aalter VZW – Brouwerijstraat 27 bus 3B 9880 Aalter – info@jcaalter.be