Vorige | Volgende | Alle verslagen

Lentejogging Zelzate 13/04/2012

Lentejogging Zelzate is blijkbaar een gevaarlijke jogging om op tijd te komen. Enkele jaren terug hoorden we met enkele JCA'ers het startschot van op de parking.
Nu zorgde een open brug er opnieuw voor dat we vrij nipt, maar wel tijdig waren.
De kidsjogging koste hier 4€, wat best prijzig is. Maar ze kregen er wel direct een Leonidas paaspakketje en een medaille voor in de plaats.
Bij aankomst werd nog een cola uitgedeeld aan de joggers van de toekomst. En zelfs een meelopende papa zou men op een cola trakteren (er waren er toch genoeg).
Ook voor de kids een tombola. En de bon van 15€ voor een sportwinkel in Assenede werd in dank aangenomen. JCA werd hier vertegenwoordigd door Erin, Tadhg en Niall Schepers.
Als volwassene betaalde je de dag zelf 6€ en kreeg je meteen een witte handdoek en washandje. Heb hem maar niet direct gebruikt om de chocolade-mondjes mee af te kuisen.
De nummering was met chip, maar wel vreemd. Eén en drie rondes kregen de nummers vanaf één en dit gewoon door elkaar. Vermoed dat het dan bij 2 en 4 rondes er analoog aan toe ging.
Het gekende rondje. Eerst door het park. Dan naar een nieuwe wijk. Over een plaatselijk voetbalveld. Singletrack draaiend door de bosjes en langs fietspad terug. Nog even wat draaien en keren. En dan ofwel de sporthal in om te finishen of een volgende ronde starten. Dat laatste wou ik wel, maar het rode kruis haalde mij van tussen de lopers.
Dacht eerst dat het misverstand was omwille van de vreemde nummering, maar bleek voor een klein accidentje met één van de kids. Uitslagen heb ik verder niet gezien wel nog enkele JCA'ers.
Dagmar Van Eesvelde en Tony Rieke kwam supporteren en nog wat uitrusten omwille van blessureleed of met oog op Rotterdam. Maar verder zagen we Linda Pille, Nancy Maerten, Erik Nuyts, Maurice Van Speybroeck, Philip Dierick, Yvan De Munck, en ikzelf voor één rondje in actie.
En denk ook Dirk Decaestecker te hebben zien lopen. Misschien nog JCA'ers, maar zonder uitslagen en gezien omstandigheden, sorry als ik jullie niet vermeld heb. Met deze zijn de vrijdagavond joggings goed opgestart. Deze was in samenwerking met AS Rieme en onderdeel van het criterium van de kanaalzone.
Volgende week kan je in dit criterium al weer aan de slag in Sleidinge-Lovendonk.

Joggingclub Aalter VZW – Brouwerijstraat 27 bus 3B 9880 Aalter – info@jcaalter.be