Vorige | Volgende | Alle verslagen

Deinze-Bellem

Een geslaagde 9e editie van onze halve marathon en herfstjogging.

Dankzij de hulp van vele vrijwilligers en de goede sfeer onder de deelnemers mogen we terugblikken op een zeer geslaagde organisatie.
Ondanks de concurrentie van andere wedstrijden kregen we op de halve marathon toch nog 403 aankomsten te noteren. Het werd een spannende strijd tussen 2 ex-winnaars.
Francies Van Steenbrugge en Abdeljebbar Sihammane kozen van bij de start in Deinze het hazenpad. Even leek het erop dat zij samen in een recordtijd naar de finish zouden snellen, maar een drietal kilometer voor de finish plaatste Abdeljebbar zijn enige maar meteen ook de goede versnelling. Zijn eindtijd was 1:07:18 waardoor het vorige parcoursrecord van 1:09:28 met ruim 2 minuten werd scherper gesteld.
Bij de dames was Ilse Geldof voor het derde jaar op rij de beste(1:22.22). Ze kreeg echter heel wat tegenstand van Janne Coeman. Slechts in het slot van de wedstrijd wist Ilse een kloofje te slaan waardoor ze nog net 4 seconden overhield op de eindmeet.
Tijdens de omlijstende herfstjogging(122dln) gingen de zeges naar Lippens Cindy en De Backer Frederik op de 3,9km en naar Van Hove Janne en Van Damme Bram op de 7,7km.
Tot slot wens ik, in naam van het voltallige bestuur, nogmaals alle deelnemers en alle vrijwilligers te bedanken en hopelijk tot volgend jaar op onze 10e editie.

Voor de foto's die de komende dagen zullen verschijnen klik hier.
Voor de uitslagen klik hier.
Voor het lezen van de facebook reacties klik hier

Joggingclub Aalter VZW – Brouwerijstraat 27 bus 3B 9880 Aalter – info@jcaalter.be