Vorige | Volgende | Alle verslagen

Levensloop update

Levensloop

Volgende vrijdag, op de 10 mijl van Aalter, wordt Levensloop echt zichtbaar binnen JCAalter.
We presenteren jullie een heuse Levensloopstand. Leen zal, samen met enkele leden van de werkgroep van Levensloop, aanwezig zijn in het Sportpark.
Ter herinnering : Levensloop Aalter is een 24 uur durend evenement op 12 en 13 oktober. Deelnemers van ons team lossen elkaar 24 uur lang af op een parcours in het Hof van Praet. Tijdens Levensloop strijden we vooral voor vrienden of familieleden die lijden of geleden hebben aan de vreselijke ziekte kanker. Dit doen we o.a. met een innig moment tijdens de Levensloop. Bij valavond wordt het ganse parcours verlicht met kaarsen in een papieren zakje. De kaarsenzakjes kunnen naar believen beschreven of versierd worden. Afgewerkte zakjes kunnen steeds bij Leen of mezelf afgegeven worden, of kunnen in de grote tonnen in de bibliotheek of the gemeentehuis gedeponeerd worden. De vrijwilligers van Levensloop zorgen ervoor dat de zakjes tijdens de kaarsenceremonie langsheen het parcours gezet worden.
Op de stand kunnen jullie inschrijven als deelnemer van het JCA-Levensloopteam (10 EUR) of kunnen de kaarsenzakjes aangeschaft worden (5 EUR/st). Een gift ter morele ondersteuning is altijd welkom. Alle vragen over Levensloop zullen natuurlijk beantwoord worden.
Bezoek de stand van Levensloop op de 10 mijl in het Sportpark, schrijf jullie massaal in, of steun jullie Levensloopteam !

Groeten,

Leen De Meulenaere en Peter Wouters
jullie teamkapiteins

Alle info, alsook de stand van onze teller (momenteel 260 EUR) op www.levensloop.be/relays/aalter

Joggingclub Aalter VZW – Brouwerijstraat 27 bus 3B 9880 Aalter – info@jcaalter.be