Vorige | Volgende | Alle verslagen

Nieuwsbrief Mei 2013

Nieuwsbrief Mei 2013

Beste leden,

In deze nieuwsbrief vinden jullie meer informatie ivm onze '10 mijl van Aalter', ons familiefeest en onze uitstap naar Valkenburg (NL).

-10 mijl van Aalter + jogging op vrijdag 10 mei om 19u30: bij deze doen wij een oproep naar al onze leden (dat zijn er momenteel 165) om massaal deel te nemen. Dat zou een grote blijk van waardering zijn naar het bestuur toe. Met de keuze tussen 4km, 8km en 10mijl is er voor iedereen een afstand naar zijn/haar mogelijkheden. Naast een mooie naturaprijs ontvangt ieder lid ons reeds overal gekend 'halve marathon T-shirt'.

-Familiefeest op zondag 30 juni vanaf 12u: ons avondfeest van de voorbije jaren wordt dit keer vervangen door een familiefeest op zondagmiddag. Dit op vraag van verschillende leden met kinderen. Tussen 12u en 12u30 zouden we een kleine receptie houden waarna we aanschuiven aan een scampibuffet à volonté of een koudbuffet à volonté gevolgd door een dessertbuffet. Het scampibuffet bestaat uit scampi in de lookboter, - in de lookroom, - in bleusaus, - met curryroom, - maison en - diabolique. Het koudbuffet bestaat uit vlees- en visgerechten. Beide buffetten worden opgediend met frietjes, broodjes, pasta en allerlei groenten. voor het dessertbuffet is er ruime keuze uit een 12tal soorten gebakjes, cakes en chocomousse. Voor de kleintjes wordt een springkasteel voorzien.
Dit alles kunnen wij jullie aanbieden voor de prijs van 25 euro (vanaf 12j.) - 15 euro(tussen 6 en 12j) - gratis voor kinderen jonger dan 6j. De dranken tijdens de receptie zijn in deze prijs inbegrepen. Na de receptie zijn alle dranken (ook de zware bieren) te koop voor 1 euro. Inschrijven kan tot 20 juni door overschrijving op rekeningnr.:BE37890024113928 met vermelding 'familiefeest' en het aantal volwassenen en kinderen (ouder dan 6),
bijvoorbeeld : familiefeest 2 vw scam, 1 vw koud, 2 ki scam.
De plaats van gebeuren is het gemeentelijk ontmoetingscentrum in Bellem (aan de kerk).

-Weekenduitstap Valkenburg in het weekend van 7/8 september: op zondag 8 september nemen we in Meerssen terug deel aan de Mergellandmarathon (ook 5km, 10km en 21,1km). Alle informatie is terug te vinden in onze vorige nieuwsbrief. Wij kunnen jullie melden dat er reeds 44 personen zijn ingeschreven. Dit betekent dat er nog een zestal plaatsen ter beschikking zijn. Zij die nog wensen mee te gaan kunnen zich best zo vlug mogelijk inschrijven want wegens de beschikbare plaatsen op de bus moeten we ons tot 50 reizigers beperken.

Namens het bestuur wens ik jullie een prachtige zomer toe en hopelijk tot binnenkort op één van onze activiteiten.

Wim
Jullie voorzitter

Joggingclub Aalter VZW – Brouwerijstraat 27 bus 3B 9880 Aalter – info@jcaalter.be