Vorige | Volgende | Alle verslagen

Herfstweer in Sleidinge 20/04/2012

Net zoals vorig jaar dreigende onweerswolken boven de Chirolokalen van Sleidinge en dit had waarschijnlijk wel wat gevolgen voor het aantal deelnemers. Desondanks vonden zo'n 180 sportievelingen, waaronder heel wat JCA 'ers, de weg naar Lovendonk.
Traditiegetrouw vier ronden waarbij de secretaris opnieuw de loopschoenen aanbond en de 3 km beëindigde in een fantastische tijd van 18'00 :-( ! Joeri haspelde ook die afstand af omdat hij, vandaag zaterdag, de 100 km loopt, ergens in Nederland.
Ook in JCA - trui, Filip Geirnaert, uit Drongen die we jammerlijk genoeg vergeten te vermelden zijn op de marathon in Rotterdam. Filip liep deze in 3'55 maar werd niet opgemerkt, waarschijnlijk omdat hij geen clubtruitje droeg ! :-)
Uit Zelzate vertegenwoordigde Philip Dierick onze club, maar wegens verbouwingswerken zal hij dit jaar minder op wedstrijden aanwezig zijn.
Verder noteerden we nog Ivan,Linda,Philippe Colpaert, Tony, Kurt Taghon, Wim, Erik, Jo Tanghe, Luc Frickelo,Dirk Decaestecker, die in de tombola met de 2e hoofdprijs naar huis ging (stofzuiger nvdr) en de Meetjeslandse beer Ronny Creel, zoals steeds goedgemutsd !
Als naturaprijs kon je kiezen uit een doos pralines, een neksteun of een koeltasje, voor € 4.00 inschrijving een degelijk alternatief.

Uitslagen zouden normaal op de site www.bouwfeesten.be verschijnen, maar op het moment van dit schrijven waren ze nog niet zichtbaar. Of de elektriciteitspanne tijdens de wedstrijd daar voor iets tussenzit, weten we momenteel niet.
In de rand konden we ook vermelden dat de eerste vijf lopers jammerlijk genoeg verkeerd gelopen zijn, maar daar hadden onze leden weinig last van ! :-)

Joggingclub Aalter VZW – Brouwerijstraat 27 bus 3B 9880 Aalter – info@jcaalter.be